Over ons

Onze dagopvang, onderdeel van ons buurthuis Dag Hamelen staat voor ontmoeting en is bedoeld voor mensen met een beperking die graag met anderen in contact komen. Wij zorgen voor verbinding met inwoners uit het centrum van Arnhem, met bewoners van huize Kohlmann en met parochianen van de Eusebiusparochie.

Persoonsgerichte dagopvang

Samen met zorgaanbieder Driestroom richten we in ons buurthuis een plek in voor een kleine groep mensen (maximaal 6) met een verstandelijke of lichamelijke beperking, aangeboren of later ontstaan. Ook licht dementerenden zijn welkom, met of zonder hun mantelzorger(s).  Zo krijgen ze de kans om anderen te ontmoeten en samen dingen te ondernemen. Elke dag bespreken we tijdens het kringgesprek wat de plannen zijn voor die dag. Iedereen kan aangeven aan welke activiteit hij of zij deel wil nemen.

 

NL Doet Dag hamelen dagbesteding

Laagdrempelige buurthuisfunctie

 Vanwege Corona maatregelen kunnen mensen uitsluitend bij ons terecht als wij hen uitnodigen.

bezoeker dag hamelen arnhem

Renée de Jong

Renee de Jong

Ik werk vanaf 1 oktober 2003 bij Driestroom. Ik begon op het secretariaat Nijmegen en heb na 5 jaar het roer omgegooid. Ik werd begeleider op woonvorm Diepvoorde (Wijchen) en daarna heb ik op woonvorm Loovelden (Huissen) gewerkt. Nu ga ik de volgende uitdaging aan en start samen met mijn man Egbert dagcentrum Dag Hamelen. Ik ben in het bezit van het diploma Persoonlijk begeleider Maatschappelijke Zorg.

Egbert de Jong

Ik ben van oorsprong jurist. Ik ben manager van diverse HR- afdelingen bij KPN geweest.
Intussen ben ik al langere tijd als zelfstandig coach werkzaam. Daarnaast heb ik diverse soorten vrijwilligerswerk gedaan. Ik was mentor bij School’s Cool en maatje van een cliënt. Ik was ook kookheer bij jongeren met een gedragsstoornis. Nu laat ik samen met Renée onze gemeenschappelijke droom uitkomen.