Over ons

Ons dagcentrum staat voor ontmoeting en activering en is bedoeld voor mensen met een beperkte sociale kring die graag met anderen in contact komen.

Persoonsgerichte dagopvang

Samen met zorgaanbieder Driestroom richten we in ons dagcentrum een plek in voor mensen met een kleine sociale kring. Ook licht dementerenden zijn welkom, met of zonder hun mantelzorger(s).
Bij Dag Hamelen zorgen we voor begeleide ontmoeting in een beschermde omgeving waar (gezamenlijke) activiteiten worden aangeboden.
Maar bovenal streven we naar ont-moeten!

 

Dit zijn wij, Renée en Egbert

Renée de Jong - van Ruitenbeek

Ik heb vanaf 1 oktober 2003 bij Driestroom gewerkt. Ik begon op het secretariaat Nijmegen en heb na 5 jaar het roer omgegooid. Ik werd begeleider op woonvorm Diepvoorde (Wijchen) en daarna heb ik op woonvorm Loovelden (Huissen) gewerkt. Nu ben ik de volgende uitdaging aangegaan en heb samen met mijn man Egbert dagcentrum Dag Hamelen opgestart op 1 januari 2016.
Ik ben in het bezit van het diploma Persoonlijk begeleider Maatschappelijke Zorg.

Egbert de Jong

Ik ben van oorsprong jurist. Ik ben manager van diverse HR- afdelingen bij KPN geweest.
Verder ben ik langere tijd als zelfstandig coach werkzaam geweest. Daarnaast heb ik diverse soorten vrijwilligerswerk gedaan. Ik was mentor bij School’s Cool en maatje van een cliënt. Ik was ook kookheer bij jongeren met een gedragsstoornis. Nu laat ik samen met Renée onze gemeenschappelijke droom uitkomen.