Dag Hamelen presenteert zich.

De gemeente Arnhem vroeg ons toe te lichten wat we doen voor de samenleving.

Dat vertellen we in deze video.

Vanaf 9 februari zijn we weer open!!

We zijn weer geopend. Een flink deel van de bewoners van Huize Kohlman is in middels gevaccineerd, evenals enkele cliënten. Ons programma is op vrijdag gewijzigd. We gaan voorlopig niet naar de markt.

Tot ziens bij Dag Hanelen

Tijdelijke sluiting vanaf 20 januari 2021

Gisteren heeft het kabinet strengere maatregelen aangekondigd om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

Hoewel we ons bij Dag Hamelen aan alle geldende hygiëne- en afstandsregels houden, beseffen we terdege dat ons publiek grotendeels tot de groep kwetsbare mensen behoort die juist extra beschermd moet worden, terwijl we ook nog in een verpleeghuisgebouw gevestigd zijn.

De Engelse variant die zich razendsnel en onvoorspelbaar verspreidt, dwingt ook ons om die reden tot striktere maatregelen.

Daarom hebben we besloten onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en met ingang van vandaag Dag Hamelen te sluiten tot dinsdag 9 februari.

Op deze wijze leveren wij onze bijdrage om de verspreiding van het virus tegen te gaan, hoezeer het ons ook spijt om Dag Hamelen te moeten sluiten.

Unieke handwerkjes te koop!

De dames van de handwerk(dinsdag)middag zijn er klaar voor!! Ze bieden hun eigengemaakte producten te koop aan. Daar kunnen weer nieuwe, moderne materialen voor worden aangeschaft!

Interesse?

Neem contact op met Gradie (06 22 91 94 26) of Marja (06 28 04 63 20) om een afspraak te maken.

Geslaagde muziekochtend in tuin van huize Kohlmann

Ons huistrio Pagero was bereid om een concert te verzorgen in onze tuin voor alle bewoners. van 11.00 tot 12.00 uur speelden ze met veel plezier voor de bewoners die duidelijk lieten merken dat ze dit zeer op prijs stelden.

Een stukje van het concert