Activiteiten

Wil je na binnenkomst rustig blijven zitten om een praatje te maken met anderen? Dat kan.
Je kunt ook de krant pakken of een tijdschrift.
Maar je kunt ook samen met anderen iets doen, zoals een spelletje spelen, een puzzel maken, film kijken of iets lekkers klaarmaken.

Maandag

Op Maandag doen we diverse activiteiten. We laten het afhangen van de bezoekers, maar de kans dat we Rummikubben is groot! Verder wordt er voor een lunch gezorgd als er iemand is die graag een bepaald gerecht wil maken voor de groep

Elke maandagmiddag vanaf circa 14.00 uur houden we een jazzmiddag. Op verzoek van de deelnemers luisteren we naar muziek via internet. Van Louis Armstrong via Louis van Dijk naar de New Cool Collective.

Dinsdag

.Op dinsdagmiddag is er een handwerkmiddag onder leiding van Gradie en Marja. Deze dames besteden veel zorg en aandacht aan de aanwezigen en helpen waar dat kan. Ook is er gelegenheid voor het doen van een spelletje in de ruimte ernaast. Rummikub is geliefd bij Dag Hamelen.

Donderdag

Op donderdagochtend lezen en bespreken we een boek dat we samen hebben uitgezocht onder leiding van Ditty, een buurtbewoonster.
’s Middags doet ieder waar hij of zij zin in heeft: krant of leesmap lezen, puzzelen, woordspelletje. En uiteraard komt Rummikub op tafel!

En in de TV-zaal luisteren we naar klassieke muziek. Iedereen brengt om de beurt een artiest, componist, nummer in dat hij of zijj wil delen met de andere deelnemers.

Vrijdag

Op vrijdag gaan we rond 12 uur naar de markt (wie daar zin in heeft) en doen daar wat boodschappen.
Aan het eind kopen we bij de viskraam onze lunch en gaan snel weer terug naar Dag Hamelen voor de gezamenlijke maaltijd.
In de middag draaien we popmuziek op verzoek. We hebben als thema muziek uit de 2e helft van de vorige eeuw. Met de nadruk op de Beatles.